Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

DEBB2206 - Клещи - Резачки странични 6"- TOPTUL за 19.18 лв.

Ръчни инструменти / Клещи / Клещи - Резачки странични 6- TOPTUL
Най-продаван
DEBB2206 - Клещи - Резачки странични 6"- TOPTUL за 19.18 лв.
Клещи - Резачки странични 6"- TOPTUL - DEBB2206 - Клещи - Инвестираните средства във висококачествени ръчни инструменти осигуряват професионалното извършване на профилактични и ремонтни дейности по сигурен и безопасен начин. Ако е необходима допълнитОще информация
19.18 лв.
  • Наличност: 25
  • Марка: Toptul

DEBB2206 - Клещи - Резачки странични 6"- TOPTUL за 19.18 лв.

Инвестираните средства във висококачествени ръчни инструменти осигуряват професионалното извършване на профилактични и ремонтни дейности по сигурен и безопасен начин.

Ако е необходима допълнителна прецизност при опериране с работния инструмент, се използват удължени клещи, които в сравнение със стандартните позволяват по-доброто захващане и, при необходимост, разрязване на видовете материали.

С клещите с марката Toptul e удоволствие да се работи. Те спестяват ценно време, дават професионални резултати и осигуряват по-голяма безопасност при манипулирането на различни детайли посредством тях.

Клещите резачки 4" с марката TOPTUL имат прецизно изработени резци, пружина, подпомагаща отварянето, и ергономична дръжка с добър захват. Клещите резачки са създадени специално за извършването на дейности, за които е необходимо рязане с по-голяма сила. Наред с това, те са предназначени и за държане, огъване и рязане на тънки материали. Зъбците на клещите резачки са различни по размер и техният брой се определя от общата дължина на челюстите на работния инструмент. Този вид клещи е много подходящ за усукването на тел.

Клещи - Резачки 6"- TOPTUL

Клещите намират широко приложение поради факта, че са едни от най-често използваните ръчни инструменти не само от професионалисти. Тяхното се използват за отвиване, захващане, развиване, рязане и така нататък. Клещите като конструкция представляват два лоста, които са съединени в една опорна точка. Материалът, от който най-често се изработват е метал, като самите дръжки са обвити в пластмаса с цел изолиране от електрически ток, когато се налага работа с напрежение. Пластмасата позволява и по-голяма практичност при захвата, няма изплъзване на инструмента, лесен е за ползване и съхранение.

Съществуват най-различни видове клещи, като всеки вид има съответно и различно предназначение. Според захвата, предназначението и формата биват: клещи с регулируем захват, клещи с игловидни челюсти и такива с фиксирани челюсти. Разликата между тях се обуславя от широчината на захвата, дължината на дръжката, която позволява работа в труднодостъпни участъци, обвивката и т.н. Съществуват още и водопроводни клещи, чиято обвивка на челюстите е от пластмаса като целта е да не се оставят никакви следи по време на работа. Фиксираните челюсти са много добре конструирани, използват се за рязане заради забележителния си захват, издръжливост и якост. Те са подходящи за рязане на болтове, вериги, телени мрежи и така нататък. Игловидните челюсти са изключително полезни при работа в по-малки обекти, когато се налага стабилен захват, който с другите видове клещи не е възможно да се постигне.

Instrumenti.net предлага Клещи - Резачки странични 6"- TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Клещи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Ключ за маслен филтър с верига 30-160мм Toptul
Ново
Ключ за маслен филтър с верига Toptul Тяло и верига изработени от висококачествена стомана; Заключващият механизъм работи и в двете посоки;..
26.19 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 120-180мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 8ммШирочина на куката 15ммДължина на ключа: 465мм...
87.30 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 80-120мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 6ммШирочина на куката 13ммДължина на ключа: 345мм...
64.99 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 50-80mm
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 50мм-80мм.Изработен от хром ванадий.Дълбочина на куката 4.5ммШирочина на куката 12ммДължина на ключа: 285мм...
46.56 лв.
Купи
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
17.46 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
10.67 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.60 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.09 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.11 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи