Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

DEBC2207 - Клещи странични резачки Toptul 7" за 25.99 лв.

Ръчни инструменти / Клещи / Клещи странични резачки Toptul 7
DEBC2207 - Клещи странични резачки Toptul 7" за 25.99 лв.
Клещи странични резачки Toptul 7" - DEBC2207 - Клещи - Клещи странични резачки Toptul 7" Изработени от висококачествена хроммолибденова стомана; Дръжка с добър захват  и ергономичен дизайн; Усилени остриета на челюстите; Какво представляват клещОще информация
25.99 лв.
  • Наличност: 33
  • Марка: Toptul

DEBC2207 - Клещи странични резачки Toptul 7" за 25.99 лв.

Клещи странични резачки Toptul 7"

Изработени от висококачествена хроммолибденова стомана;

Дръжка с добър захват  и ергономичен дизайн;

Усилени остриета на челюстите;

Какво представляват клещите? Клещите са клас от ръчни инструменти, чиито две рамена имат възможност да хващат обектите твърдо и неподатливо. Инструментите произлизат от машата (това е уред, които има формата на дълги щипци с предназначение безопасното бъркане и поставянето, и взимането на предмети в огъня), която се е използвала през „бронзовата епоха” в Европа. Съвременните клещи представляват следното пособие – уред изработен от метал, чиито рамена (лостове) са свързани в единия си край в опорната си точка и са обвити с пластмасов материал, чиято мекота допринася за удобството при ползване, а в доста случаи и като евентуална изолация, когато се работи с проводници, за да не нанесе токът поражения по тялото. Мекото покритие има и следната функция – по-лесно приложима сила и лесно фокусиране, когато работим с даден обект, защото покритието не позволява плъзгане на ръката, когато е върху дръжката.

Клещите се използват при захващане (както казахме), но също така и при развиване дори на болтове и гайки и рязане на кабели, тел. Инструментът е нужен в инвентара на всеки човек – независимо, бил той професионален работник занимаващ се с дейност изискваща клещи или непрофесионалист, това е без значение.

А като прибавим към всички тези предимства на клещите и факта, че са изработени от TOPTUL, уредът ще е добре дошъл за всеки. Клещите на TOPTUL с код DEBC2207 са изработени от висококачествена хроммолибденова стомана, която е тествана предварителна в симулирана работна среда, за да се изпита издръжливостта и качеството на уредът. Също така той притежава дръжка, която е с много добър захват, поради удебеленият пластмасов материал – с една дума клещите са със съвременен ергономичен дизайн. Това, което отличава тези клещи от обикновените е, че челюстите са със усилени остриета, за да се извършват процедурите по рязане с инструмента по-лесно. И накрая можем да споменем и безупречният външен вид на уреда – красиво преливащата смесица на черно и зелено в дръжките на клещите и „блестящото” стоманено покритие на челюстите, говорят за едно съвършено и цялостно завършване на уреда.

Instrumenti.net предлага Клещи странични резачки Toptul 7" и други ръчни авто инструменти в категория Клещи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Ключ за маслен филтър с верига 30-160мм Toptul
Ново
Ключ за маслен филтър с верига Toptul Тяло и верига изработени от висококачествена стомана; Заключващият механизъм работи и в двете посоки;..
27.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 120-180мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 8ммШирочина на куката 15ммДължина на ключа: 465мм...
90.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 80-120мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 6ммШирочина на куката 13ммДължина на ключа: 345мм...
67.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 50-80mm
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 50мм-80мм.Изработен от хром ванадий.Дълбочина на куката 4.5ммШирочина на куката 12ммДължина на ключа: 285мм...
48.00 лв.
Купи
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи