Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

DBBB2207 - Клещи комбинирани 7"- TOPTUL за 23.40 лв.

Ръчни инструменти / Клещи / Клещи комбинирани  7- TOPTUL
DBBB2207 - Клещи комбинирани 7"- TOPTUL за 23.40 лв.
Изработени от хроммолибденова стомана; Прецизно закалени челюсти и резци за повишена ефективност и издръжливост; Ергономична дръжка с добър захват; Клещите представляват ръчни инструменти, предназначени за изпълнение на ремонтниОще информация
23.40 лв.
  • Наличност: 10
  • Марка: Toptul
  • Код: DBBB2207

DBBB2207 - Клещи комбинирани 7"- TOPTUL за 23.40 лв.

Комбинирани клещи 7"- TOPTUL

Изработени от хроммолибденова стомана;

Прецизно закалени челюсти и резци за

повишена ефективност и издържливост;

Ергономична дръжка с добър захват;

Клещите представляват ръчни инструменти, предназначени за изпълнение на ремонтни и профилактични дейности. Те са предназначени за работа главно с метални елементи и изделия. Клещите се състоят от два детайла, съединени във вида на буквата X. Работната част на клещите се задвижва с помощта на шарнир и преминава в ръкохватка.

Клещите са универсален работен инструмент, който може да се използва както за производствени и строителни дейности, така и за електромонтажни задачи или при дребни ремонти от бита. Спрямо различните дейности се различават специализирани видове клещи.

Много голямо е приложението на клещите в домакинството. Посредством тях изравняваме, огъваме, придържаме или отрязваме детайли. Най-предпочитани от домашния майстор инструменти са клещите с режещи ръбове, които съвместяват всички полезни функции в едно.

Комбинирани клещи 7" от марката TOPTUL са изработени от хроммолибденова стомана. Инструментът разполага с прецизно закалени челюсти и резци за повишена ефективност и издържливост. Комбинираните клещи 7" TOPTUL имат ергономична дръжка, осигуряваща добър захват.

Instrumenti.net предлага Клещи комбинирани 7"- TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Клещи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи