Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

FBAB0006 - Кръстата отвертка PH0x60мм. - TOPTUL за 4.57 лв.

Отвертки / Кръстати / Кръстата отвертка PH0x60мм. - TOPTUL
FBAB0006 - Кръстата отвертка PH0x60мм. - TOPTUL за 4.57 лв.
Отвертка кръстата PH0 toptulОще информация
4.57 лв.
  • Наличност: 15
  • Марка: Toptul

FBAB0006 - Кръстата отвертка PH0x60мм. - TOPTUL за 4.57 лв.

Отвертка, кръстата,TOPTUL

PH0 x 60мм. 

Изработена от хромникелмолибденова стомана;

Закален намагнетизиран връх;

Удобна дръжка с ергономичен дизайн;

Следите на отвертката в световната история датират от различни епоки. Първото споменаване на този ръчен инструмент в писмените паметници се отнася към XVI век в Германия. Очевидно обаче историята на отвертката води началото си от много по-ранни времена, тъй като германците вече използвал фин и майсторски изработен ръчен инструмент. Учените имат доказателства дори, че отвертката била част от бойното снаряжение на войниците.

През XVIII отвертката достига и до Франция. Американците от своя страна започват да използват инструмента в началото на XIX век. През 1933 г. американският изобретател Джон Томпсън патентова кръстата отвертка, както и винта с кръстат шлиц. През 1934 г. Томпсън продава изобретението си на инженера Хенри Филипс, който нпоследствие основава компанията Phillips Screw Company, съществуваща и до днес.

Кръстата отвертка PH0x60мм. с марката TOPTUL е изработена от хромникелмолибденова стомана. Инструменът разполага със закален намагнетизиран връх и удобна дръжка с ергономичен дизайн. Кръстата отвертка PH0x60мм. TOPTUL осигурява комфорт и сигурност при работа. 

Instrumenti.net предлага Кръстата отвертка PH0x60мм. - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Кръстати

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи