Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

FBAB0210 - Кръстата отвертка PH2x100мм. - TOPTUL за 6.00 лв.

Отвертки / Кръстати / Кръстата отвертка  PH2x100мм. - TOPTUL
FBAB0210 - Кръстата отвертка PH2x100мм. - TOPTUL за 6.00 лв.
Отвертка кръстата PH2 ToptulОще информация
6.00 лв.
  • Наличност: 47
  • Марка: Toptul

FBAB0210 - Кръстата отвертка PH2x100мм. - TOPTUL за 6.00 лв.

Отвертка,кръстата,

PH2 x 100мм. - TOPTUL

Отвертките са едни от най-често използваните инструменти, които намират своето място сред ръчните модели. Тяхното предназначение е насочено към завиване и отвиване на различни по размери болтове и гайки. Конструкцията на стандартната отвертка е шило-метална; дължината на дръжката или ръкохватката варира от 10 до 40 мм. Поради честото приложение на отвертката се налага степента на издръжливост да е висока. За тази цел материалът, от който се изработва тови вид ръчен инструмент трябва да бъде износоустойчив, каквато е хром-ванадиевата стомана. Съществува голямо разнообразие от отвертки: електрически модели, отвертки с ударна плоскост, отвертки с шарнирана връзка в дръжката, такива с диелектрично покритие, с шестограмно рамо, професионална акумулаторна отвертка, мини отвертки, кръстати, магнитни, прави, плоски, торксови или торксови с дупка, литиево-йонни акумулаторни модели и така нататък.

Акумулаторната миниотвертка е сравнително нов модел отвертка, която обаче не отстъпва нито по мощност, нито по издръжливост на останалите видове. Характеризира се с литиево-йонна акумулаторна батерия, мощен електродвигател, приплъзващ съединител, плавно електронно регулиране на ротационното движение, електрическа спирачка и така нататък.

Отвертките, които са специализирани в серийното завиване и отвиване на винтове са също много предпочитан вариант, най-вече заради удобството, което създават и заради ефективността на работа. Съществуват също и акумулаторни отвертки с барабанен пълнител, предназначен за винтове; този модел отвертки намират широко приложение поради многофункционалността си.

Instrumenti.net предлага Кръстата отвертка PH2x100мм. - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Кръстати

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи