Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

43431 - Ротационна тресчотка 3/8 RIVER за 52.00 лв.

/  / Ротационна тресчотка  3/8 RIVER
/  / Ротационна тресчотка  3/8 RIVER
Изчерпан
/  / Ротационна тресчотка  3/8 RIVER
/  / Ротационна тресчотка  3/8 RIVER
43431 - Ротационна тресчотка 3/8 RIVER за 52.00 лв.
Тресчотка ронационнаОще информация
52.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан
  • Марка: Rivertools

43431 - Ротационна тресчотка 3/8 RIVER за 52.00 лв.

Тресчотката предлага удобството да задвижвате ръкохватката въртейки се и да се върти квадрата.

Тялото на тресчотката е изработено от хром-ванадий, а тресчотъчният механизъм и квадрата от хром-молибден.

Дръжката е с добър захват, 60 зъба, дължина 220мм., тегло 370г.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Тресчотките са идеален ръчен инструмент в случаи, когато имате нужда от бързо и ефективно завиване и развиване на болтове и гайки. Инструментът притежава ергономична и удобна дръжка, която позволява дълъг работен процес. В горната част има метално тяло и квадрат към, който се поставят различни по размер вложки. В едната страна инструментът върти вложката, а в другата прави свободен ход за връщане на работната стъпка. Тресчотките се различават според размера на квадрата, той може да бъде: 1/4,3/8,1/2,3/4,1” (инчове). Според размера на тялото те могат да бъдат мини и удължени. Мини тресчотки се използват за труднодостъпни места, а удължени, когато има нужда от повече въртене и усилие. Някои тресчотки притежава чупеща глава, която позволява достигани до всякакви неудобни обекти, като например при ремонт на автомобили. Тресчотките се различават също така и по броя на зъбите, по-големият брой ви гарантира по-финна работа и достигане на по-тесни пространства.

Този модел ротационна тресчотка е с квадрат 3/8, което се равнява на 9.5 мм. Тресчотката е удобна, поради възможността от въртене на дръжката и квадрата. Тялото на инструмента е изработено от хром-ванадиева стомана, а тресчотния механизъм и квадрата са изработени от хром-молибденова стомана. Броят на зъбите при този модел е 60. Дължината на инструмента е 220 мм (22 см), а теглото му е 370 гр.

Instrumenti.net предлага Ротационна тресчотка 3/8 RIVER и други ръчни авто инструменти в категория {ucfirst}{/ucfirst}

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи