Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AOAH1919 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 19мм - Toptul за 32.63 лв.

Ключове / Тресчотки / Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 19мм - Toptul
AOAH1919 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 19мм - Toptul за 32.63 лв.
Ключ звездогаечен с тресчотка и чупеща глава.Toptul.Още информация
32.63 лв.
  • Наличност: 9
  • Марка: Toptul

AOAH1919 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 19мм - Toptul за 32.63 лв.

Ключ звездогаечен  с тресчотка - чупеща глава 19мм - Toptul

Дължина: 249мм
Материал -Chrome vanadium .
Механизъм - тресчотка -72 зъба (5 ° на стъпка).
Чупещият механизъм дава възможността на тресчотката за работа при трудно достъпни места на 180 градуса.

Работните ключове имат едно елементарно направление и то е свързвано със завиване и отвиване на болтове и гайки. Ключовете представляват метално тяло с един или два накрайника, които се свързват към главината на болта или гайката и след това ги развивате с няколко движения. Ключовете са направени от висококачествена стомана, защото ежедневно са подлагани от майсторите на тежки натоварвания и трябва да издържат. Ключовете могат да бъдат според разбера си: къси, нормални и удължени. Според накрайниците си биват: звездогаечни, гаечни, звездогаечни с тресчотка, тип лула, френски ключ и много други подобни видове. Разликата в накрайника се дължи на формата, размера и вътрешното разпределение (с или без зъбци).

Toptul предлага страхотен звездогаечен ключ с тресчотка, който притежава чупеща глава. Така с него освен бързо, Вие имате възможност да достигате труднодостъпни места (части на автомобила). Дължината на инструмента е 249 мм, което се равнява на 24,9 см. Ключът е направен от хром-ванадиева стомана. Механизмът на тресчотката е съставен от 5 работни стъпки, благодарение на своите 72 работни зъба. Чупещият механизъм позволява работа с тресчотката на 180 градуса. Нужно е само да вземете инструмента, да го поставите на болта или гайката и с няколко бързи движения работният процес ще приключи

Вижте още ръчни инструменти.

 

Instrumenti.net предлага Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 19мм - Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Тресчотки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи