Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AOAH1010 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul за 20.76 лв.

Ключове / Тресчотки / Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul
AOAH1010 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul за 20.76 лв.
Ключ звездогаечен с тресчотка 10ммОще информация
20.76 лв.
  • Наличност: 19
  • Марка: Toptul

AOAH1010 - Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul за 20.76 лв.

Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul

Дължина: 158мм

Материал -Chrome vanadium . 
Механизъм - тресчотка -72 зъба (5 ° на стъпка). 
Чупещият механизъм дава възможността на тресчотката за работа при трудно достъпни места на 180 градуса.
 
 

Тресчотките представляват ръчни инструменти, чиито предназначение е свързано със завиване и отвиване на болтове и гайки. Тресчотките са удобни инструменти, поради възможността им да се използват под 180 градуса на труднодостъпни работни места. Инструментът е удобен и лесен за ползване, защото самата му структура е съобразена, така че да се работи бързо и ефективно с него.

 

            Най-новите модели тресчотки като този имат различен работен ъгъл, който позволява на всеки един, който работи с този инструмент да го провира на всякакви неудобни места. Автомонтьорите са хората, които най-често използват този вид ръчен инструмент, поради труднодостъпните места в голяма част от автомобилите.

 

            TOPTUL Ви предлага богата гама от звездогаечни ключове с тресчотка, които притежават различен диаметър на работната глава. Този модел е с чупещ механизъм, който позволява разнообразни движения при свалянето на болтове и гайки. Ширината на работната глава при този моде е 10 мм. Цялата дължина на инструмента достига до 158 мм. Звездогаечният ключ с тресчотка е направен от специална хром-ванадиева стомана, която го прави по-здрав и издръжлив по време на тежки работни натоварвания. Механизмът на инструмента е проектиран с цели 72 работни зъба, което прави по 5 градуса на стъпка или работен ход. Марката е една от най-добрите и може да бъдете сигурни в качеството на инструмента.

Instrumenti.net предлага Звездогаечен ключ с тресчотка - чупещ 10мм - Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Тресчотки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи