Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AOAF1212 - Звездогаечен ключ с тресчотка - 12мм - Toptul за 13.50 лв.

Ключове / Тресчотки / Звездогаечен ключ с тресчотка -  12мм - Toptul
AOAF1212 - Звездогаечен ключ с тресчотка - 12мм - Toptul за 13.50 лв.
Ключ звездогаечен с тресчотка 12мм.Още информация
13.50 лв.
  • Наличност: 21
  • Марка: Toptul

AOAF1212 - Звездогаечен ключ с тресчотка - 12мм - Toptul за 13.50 лв.

Ключ Тресчотка 12мм - TOPTUL

Дължина: 167мм.

Предназначението на звездогаечния ключ с тресчотка, е чрез него да бъде приложена сила върху болта или гайката, и по този начин те да бъдат развити или завити. Гаечните ключове имат много и различни форми. Те са познати на хората от 19 век, когато започват да се използват в множество сфери на производството. Първия патент за гаечен ключ е внесен от Solymon Merrick през 1835г. При развитието на автомобилното производство, както и на всякакви други комерсиални стоки, гаечните ключове стават търсена стока.

 

Този звездогаечен ключ е от комбиниран тип. С него можете да завивате болтове/гайки, като прилагате голямо усилие при завиване или развиване, а с другия му край, където се намира тресчотковия механизъм, можете да завиете или развиете болт или гайка, много бързо и лесно. Чрез тресчотковия механизъм, който се намира от едната страна на гаечния ключ, може да се завива или развива болт/гайка, без да се налага изваждането на ключа от болта. Така, самото действие става изключително бързо и пести време. Самия звездогаечен ключ с тресчотка е изработен от здрава хром-ванадиева стоманена сплав. Тя е издръжлива на усукване и деформации. Заради съдържанието на хром, в тази сплав, тя много трудно корозира. Тялото на гаечния ключ е с огледален завършек. Това го прави труден за замърсяване и лесен за почистване от масла, греси и други замърсявания.

Instrumenti.net предлага Звездогаечен ключ с тресчотка - 12мм - Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Тресчотки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи