Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AOAF0909 - Звездогаечен ключ с тресчотка 9мм - TOPTUL за 12.50 лв.

Ключове / Тресчотки / Звездогаечен ключ с тресчотка 9мм - TOPTUL
AOAF0909 - Звездогаечен ключ с тресчотка 9мм - TOPTUL за 12.50 лв.
Ключ звездогаечен с тресчотка 9Още информация
12.50 лв.
  • Наличност: 9
  • Марка: Toptul

AOAF0909 - Звездогаечен ключ с тресчотка 9мм - TOPTUL за 12.50 лв.

Ключ Тресчотка 9мм - TOPTUL

Дължина: 158мм

Звездогаечният ключ с тресчотка 9мм (дължина 158мм) с марката TOPTUL представлява комбиниран ключ, който може да изпълнява много различни функции. От двете страни челюстите на инструмента са фиксирани и няма опасност да се счупят, ако при опериране с ключа бъде употребена прекомерно голяма сила. Със звездогаечният ключ с тресчотка се борави лесно и бързо, като същевременно не е нужно човек да има предварителна подготовка.

Изключително важно условие е звездогаечният ключ да бъде подбран точно съобразно размерите на елементите, спрямо които ще се използва. Той трябва да бъде съвсем малко по-голям от елемента, но да приляга плътно и да осигурява стабилност при боравене с инструмента.

От едната си страна комбинираният звездогаечен ключ е изработен във формата на пръстен. По този начин той е подходящ за разхлабване и завиване на болтове и гайки с шестранни глави. Важно е да се знае, че звездогаечният ключ с тресчотка манипулира крепежни елементи с еднакъв размер, независимо от коя страна се използва.

Instrumenti.net предлага Звездогаечен ключ с тресчотка 9мм - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Тресчотки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи