Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AAEB1010 - Ключ звездогаечен 10мм. Toptul за 3.71 лв.

Ключове / Звездогаечни / Ключ звездогаечен 10мм. Toptul
AAEB1010 - Ключ звездогаечен 10мм. Toptul за 3.71 лв.
Звездогаечен ключ 10мм. ToptulОще информация
3.71 лв.
  • Наличност: 48
  • Марка: Toptul

AAEB1010 - Ключ звездогаечен 10мм. Toptul за 3.71 лв.

Зведогаечен ключ 10мм.
Дължина: 149мм

Гаечните ключове попадат в групата на ръчните инструменти. Тяхното основно предназначение е качествено и надеждно завиване и отвиване на всякакви болтове и гайки. Качествените гаечни ключове се произвеждат от хром-ванадиева стомана; характеризират се с дълъг живот и издръжливост при продължителна работа. Моделите, които не се изработват от този материал често се огъват или чупят, което ги прави неефективни при работа.

Съществува огромно разнообразие от гаечни ключове, които имат различни размери и предназначение. В зависимост от естеството на работа съществуват следните модели: ключове с два пръстеновидни накрайника, комбиниран ключ, тип алигатор, идеен гаечен ключ, модел с два отворени края, нови поколения модели с ограничител, както и задържащ механизъм, френски гаечни ключове с широк отвор, звездогаечни, шарнирани, тръбни, шестостенни, ударни, г-образни, ''глухи'' ключове, гаечни ключове с тресчотка и така нататък.

Размерът на болтовете и гайките, както и естеството на работа определят нужния гаечен ключ.

В зависимост от размера на ключовете се срещат още къси, нормални и удължени, имащи различно приложение. Ударните гаечни ключове се изработват от специална закалена стомана. Размерът на този ръчен инструмент е 120 мм; отличава се със сравнителна къса дръжка, която улеснява процеса на работа. Ударните ключове, моделите тип лула и други, са предназначени за работа в по-труднодостъпни места.

Instrumenti.net предлага Ключ звездогаечен 10мм. Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Звездогаечни

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи