Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

GAAI0402 - Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL за 86.63 лв.

Ръчни инструменти / Комплекти ръчни инструменти / Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL
GAAI0402 - Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL за 86.63 лв.
Инструмент за отстраняване на ръждясали гайки и болтове.Още информация
86.63 лв.
  • Наличност: 5
  • Марка: Toptul

GAAI0402 - Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL за 86.63 лв.

С този комплект лесно ще отстранявате раждясали или захабени болтове и гайки.

Комплектът съдържа:

9-12мм. , 12-16мм. , 16-22мм. , 22-27мм.

Кутията за съхранение на инструменти представлява контейнер с корпус във форма на правоъгълник, който има дъно, капак, различни отделения за организиране на инструментите и солидни стени. Кутията служи както за съхраняване на ръчните инструменти, така и за пренасянето на инструменти и дребни детайли.

На съвременния пазар за инструменти могат да се открият няколко различни вида кутии за инструменти. Най-популярни сред тях са кутиите-кейсове, които приличат на малки куфарчета. По вътрешността на стените им обикновено се разполагат държатели за отвертки, гаечни ключове и други ръчни инструменти. За удобство при пренасяне на кейса в горната си част той е оборудван със специална дръжка.

Сред най-полезните характеристики на кутията за инструменти е икономисването на пространство. Организирането на инструментите в кейс спестява цялото онова място, което е нужно на домашния майстор да ги нареди по рафтове и плотове. Не на последно място кутията за инструменти предпазва инструментите от прах и мръсотия.

Комплектът гайкоцепи с марката TOPTUL се състои от 4 части, организирани в специален кейс. С този комплект лесно ще отстранявате ръждясали или захабени болтове и гайки. Комплектът съдържа: 9-12 мм, 12-16 мм, 16-22 мм, 22-27 мм гайкоцепи.

Instrumenti.net предлага Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Комплекти ръчни инструменти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи