Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

CJBG1220 - Тресчотка 3/8 - TOPTUL за 24.00 лв.

Тресчотки / 3/8 / Тресчотка 3/8 - TOPTUL
CJBG1220 - Тресчотка 3/8 - TOPTUL за 24.00 лв.
Тресчотка 3/8 - TOPTUL - CJBG1220 - 3/8 - Тресчотка 3/8 - TOPTUL Механизъм за бързо освобождаване на вложките; Реверсивен тресчотъчен механизъм; Изработена от хром-ванадиева стомана; Ергономична дръжка с добро сцпление. Инструментът за дребниОще информация
24.00 лв.
  • Наличност: 32
  • Марка: Toptul

CJBG1220 - Тресчотка 3/8 - TOPTUL за 24.00 лв.

Тресчотка 3/8 - TOPTUL

Механизъм за бързо освобождаване на вложките;

Реверсивен тресчотъчен механизъм;

Изработена от хром-ванадиева стомана;

Ергономична дръжка с добро сцпление.

Инструментът за дребния домашен ремонт е не по-малко нужен от например всекидневната дреха или домашната аптечка – той трябва да се намира във всеки дом. Домашната колекция от ръчни инструменти започва обикновено случайно, без да имаме целенасочен план или конкретна идея относно нея. Просто в един момент ни хрумва мисълта, че не можем безкрайно да продължаваме да завиваме болтовете с клещи или да боядисваме прозореца с първата попаднала ни четка. След като разгледаме с какво разполагаме и се окаже, че в най-необходимия момент нямаме точния инструмент за конкретната дейност, която извършваме, тогава ни става ясно, че е крайно време да се сдобием с комплект професионални ръчни инструменти.

Най-полезният съвет към домашния майстор е да се ръководи при избора си на инструменти главно от тяхното качество. Според свойствата и надеждността си професионалните ръчни инструменти чувствително превъзхождат обикновените любителски приспособления. Професионалният и качествен инструмент е удобен и практичен и може да служи на собственика си в продължение на много години.

Тресчотката 3/8 с марката TOPTUL разполага с механизъм за бързо освобождаване на вложките, както и реверсивен тресчотъчен механизъм. Тресчотката 3/8 TOPTUL е изработена от хром-ванадиева стомана и има ергономична дръжка с добро сцпление.

Instrumenti.net предлага Тресчотка 3/8 - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория 3/8

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи