Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

S-VPBB - Вакуум помпа за 34.00 лв.

Специализирани инструменти / Спирачна система / Вакуум помпа
S-VPBB - Вакуум помпа за 34.00 лв.
Вакуум помпа - Satra - Тествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуум - запалителна, горивна, карбуратор, автоматична трансмисия, климатик, система за контрол на емисиите и газови уредби. Лесно обезвъздушаване на спираОще информация
34.00 лв.
  • Наличност: 38
  • Марка: Asta/Satra
  • Код: S-VPBB

S-VPBB - Вакуум помпа за 34.00 лв.

Тествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуум - запалителна, горивна, карбуратор, автоматична трансмисия, климатик, система за контрол на емисиите и газови уредби. Лесно обезвъздушаване на спирачните системи.

Комплекта включва и набор от накрайници подходящ за всичко видове измерване.

Обезвъздушавали ли сте спирачки? Ако отговорът ви е да, значи сте наясно с усилията, които трябва да вложите, докато успешно подсигурите спирачната система. Изисква се много помпане и наместване, докато изкарате целия въздушен обем от спирачките. Това вече може да се промени с тази вакуум помпа. Просто закачете за пробката и с няколко напомпвания изкарвате въздуха от спирачките. Толкова е просто.

В комплекта са включени достатъчно приставки, за да могат да паснат на всяка спирачна система, като марката на автомобила е без значение.

Но това не е всичко, за което можете да използвате вакуум помпата. Тъй като има много приставки, можете да използвате помпата и за всички системи по автомобила, които работят и с вакуум, като например — запалителна, горивната, карбуратора, климатичната и други.

Заедно с комплекта върви и удобна кутия за пренасяне и съхранение, която гарантира, че няма да изгубите нищо, тъй като всяка приставка или част от помпата си има място. Поставеният барометър е добър показател за добре свършена работа, след която можете да махнете помпата. Работи се с лекота и замества изтощителните обезвъздушавания с подръчни материали.

Instrumenti.net предлага Вакуум помпа и други ръчни авто инструменти в категория Спирачна система

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи