MG50404A - Вакуум помпа за 35.70 лв.

  • Специализирани инструменти / Спирачна система / Вакуум помпа
  • 35.70 лв.

MG50404A - Вакуум помпа за 35.70 лв.

Тествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуум - запалителна, горивна, карбуратор, автоматична трансмисия, климатик, система за контрол на емисиите и газови уредби. Лесно обезвъздушаване на спирачните системи.

Комплекта включва и набор от накрайници подходящ за всичко видове измерване.

Обезвъздушавали ли сте спирачки? Ако отговорът ви е да, значи сте наясно с усилията, които трябва да вложите, докато успешно подсигурите спирачната система. Изисква се много помпане и наместване, докато изкарате целия въздушен обем от спирачките. Това вече може да се промени с тази вакуум помпа. Просто закачете за пробката и с няколко напомпвания изкарвате въздуха от спирачките. Толкова е просто.

В комплекта са включени достатъчно приставки, за да могат да паснат на всяка спирачна система, като марката на автомобила е без значение.

Но това не е всичко, за което можете да използвате вакуум помпата. Тъй като има много приставки, можете да използвате помпата и за всички системи по автомобила, които работят и с вакуум, като например — запалителна, горивната, карбуратора, климатичната и други.

Заедно с комплекта върви и удобна кутия за пренасяне и съхранение, която гарантира, че няма да изгубите нищо, тъй като всяка приставка или част от помпата си има място. Поставеният барометър е добър показател за добре свършена работа, след която можете да махнете помпата. Работи се с лекота и замества изтощителните обезвъздушавания с подръчни материали.

Вакуум помпа и други ръчни авто инструмени в категория Спирачна система

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош 

Свързани продукти

К-кт за вакуум и обезвъздушаване

К-кт за вакуум и обезвъздушаване

Мултифункционален комплект за всякакви вакуум свързани тестове, както и за обезвъздушаване на спирач..

110.00 лв.

Пневматичен комплект за обезвъздушаване на спирачки

Пневматичен комплект за обезвъздушаване на спирачки

Предназначен за обезвъздушаване на спирачната система и смяна на спирачната течност на автомобилите...

32.00 лв. 37.80 лв.