Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

JJAL1208 - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul за 86.51 лв.

Специализирани инструменти / Ходова част и окачване / Двучелюстна скоба за лагери  80мм. toptul
JJAL1208 - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul за 86.51 лв.
Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul - JJAL1208 - Ходова част и окачване - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul Изработена от хром-ванадиева стомана; Конструкция от подвижно рамо с постоянно успоредни челюсти; Дължина 80мм; Разстояние при заОще информация
86.51 лв.
  • Наличност: 25
  • Марка: Toptul

JJAL1208 - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul за 86.51 лв.

Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul

Изработена от хром-ванадиева стомана;

Конструкция от подвижно рамо с постоянно успоредни челюсти;

Дължина 80мм;

Разстояние при захващане отвън W1 30-80mm;

Разстояние при захващане отвътре W2 90-150mm;

 

Премахването на лагери от тяхното легло винаги е изключително трудна задача, защото понякога, те биват набивани с такава сила, че много трудно бихте ги махнали. Често подръчните материали и ключове не са достатъчно добри, за да премахнат лагерите и се налага да измислите друго решение на проблема с ваденето. То е точно пред вас. Тази двучелюстна скоба, много лесно, ще се справи с премахването на лагерите от оста, на която са поставени.

Използва се с огромна лекота. Просто захващате лагера за двете рамена на скобата, поставяте средата върху оста, за която се държи лагера и щом се уверите, че всичко е добре захванато и няма да изхвръкне и да направи щети или дори да повреди лагера, започвате да навивате горната част и със силата на избутването бавно изваждате лагера. Не бързайте да въртите, защото може да причините излишни повреди по оста или дори да повредите лагера. Внимателно с плавни завъртания, навивайте болта в центъра и щом се уверите, че лагерът е извън леглото си, можете да махнете скобата и да издърпате лагера.

Instrumenti.net предлага Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul и други ръчни авто инструменти в категория Ходова част и окачване

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи