Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

JGAW0301 - Комплект за развиване на повредени винтове Toptul за 16.80 лв.

Ръчни инструменти / Накрайници / Комплект за развиване на повредени винтове Toptul
JGAW0301 - Комплект за развиване на повредени винтове Toptul за 16.80 лв.
Набор от инструменти за отвиване на увредени винтове с различни глави.Висококачествен инструмент Toptul.Още информация
16.80 лв.
  • Наличност: 11
  • Марка: Toptul

JGAW0301 - Комплект за развиване на повредени винтове Toptul за 16.80 лв.

Комплект за развиване на повредени винтове Toptul 3части.

Отвива увредени винтове с глави PH, прави, торкс и други.

Специалната закалена стомана осигурява захвата на главата на винта;

Захвата 1/4 шестостен позволява използване с винтоверти, вложки и отвертки за накрайници;

Изработени от лагерна стомана SUJ2;

Всеки един човек, който си е имал работа с повредени винтове знае колко сложен е процесът по изваждането им. Марка Toptul внимателно се грижат за нуждите на всеки клиент и подготвят комплект, който се състои от три специализирани части за развиване на повредени винтове във всякакви работни условия.

Специализираните части са изработени от висококачествена лагерна стомана SUJ2. Този вид стомана е изключително устойчива, защото съдържа около 1% C и 1,5% Cr. Този вид ръчни инструменти са предназначени за отвиване на увредени винтове с всякакъв вид работни глави като: PH, прави, торкс и други. Специално закалената стомана ще Ви осигури стабилен захват на главата на винта по време на работа. Захватът е ¼ шестостен, което се равнява на 6.35 мм. Благодарение на него Вие може да го използвате с винтоверти, вложки и отвертки за накрайници.

 Този вид специализирани ръчни инструменти имат специфично изработена форма на главата за да могат да се вклинят в работната глава на винта. Този процес се прави, защото винтовете са изработени от висококачествена стомана и няма как по друг начин да бъдат извадени. Също така процесът има за цел да не повреди дадената повърхност и да извади внимателно без следи винта. Нужно е само да поставите накрайника към винтоверт и за няколко секунди ще извадите винтовете безупречно.

Instrumenti.net предлага Комплект за развиване на повредени винтове Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Накрайници

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Ключ за маслен филтър с верига 30-160мм Toptul
Ново
Ключ за маслен филтър с верига Toptul Тяло и верига изработени от висококачествена стомана; Заключващият механизъм работи и в двете посоки;..
27.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 120-180мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 8ммШирочина на куката 15ммДължина на ключа: 465мм...
90.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 80-120мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 6ммШирочина на куката 13ммДължина на ключа: 345мм...
67.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 50-80mm
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 50мм-80мм.Изработен от хром ванадий.Дълбочина на куката 4.5ммШирочина на куката 12ммДължина на ключа: 285мм...
48.00 лв.
Купи
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи