CHAG1626 - ТРЕСЧОТКА МЕТАЛНА ДРЪЖКА НА 1/2 36 ЗЪБА Toptul за 34.65 лв.

  • Тресчотки / 1/2 / ТРЕСЧОТКА МЕТАЛНА ДРЪЖКА НА 1/2 36 ЗЪБА  Toptul
  • 34.65 лв.

CHAG1626 - ТРЕСЧОТКА МЕТАЛНА ДРЪЖКА НА 1/2 36 ЗЪБА Toptul за 34.65 лв.

ТРЕСЧОТКА МЕТАЛНА ДРЪЖКА НА 1/2 36 ЗЪБА  Toptul

Реверсивна;

механизъм за бързо освобождаване на вложките;

За работа с гедоре на 1/2;

Полиран завършек;

Дължина 255мм.

Тресчотката е специализиран инструмент за отвиване и затягане на болтове и винтове. Първата тресчотка е създадена през 1863 от Дж. Дж. Ричардсън; оттогава насетне този удобен инструмент се развил изключително много и като качество на материалите, от които е направен, и като издръжливост и дълготрайност на работата с него. Тресчотката е ръчен инструмент, чрез който може да се отвъртат винтове и болтове, което става като главата на уреда се постави в гнездото на болта или винта, който с помощта на дръжката (на инструмента) се отвива. Когато се върти на едната страна, тресчотката респективно или затяга или отвива; а когато се върти на другата страна самото гнездо не се върти (болта или винта остават неизменни на местата, на които са), а просто тресчотката се позиционира наново, за да може да се извърши още едно завъртане в другата посока. Изключително удобен уред, който ще ви спести мъки с обикновените гаечни ключове, чрез които трябва, когато завивате или отвивате да премахвате ключа, за да може да го позиционирате отново и извършите повторното завъртане.

Отвъд тези предимства, които също така са включени о в изработката на модела от марката TOPTUL, ще назовем и блестящият изглед на уреда, който е постигнат чрез загрижеността да се постигне всецяло съвършенство – не само качествена изработка, която е тествана в предварителна работна среда, за да премахнат евентуалните дефекти, но и изключително красив външен вид, за да може да се постигне съвършенство. А това превръща този изключително функционален инструмент (който притежава и за целта ергономична дръжка) в предпочитан уред на световно ниво. Уред, който носи белега на професионализъм, качество, изящество, съвършенство; уред произведен под егидата на TOPTUL.

Металната тресчотка на TOPTUL е реверсивна и притежава механизъм, чрез който бързо се освобождават вложките. Също така моделът е с полиран завършек и за работа с гедоре 1/2. Дължината на инструмента е 255 мм.

Instrumenti.net предлага ТРЕСЧОТКА МЕТАЛНА ДРЪЖКА НА 1/2 36 ЗЪБА Toptul и други ръчни авто инструменти в категория 1/2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош 

Свързани продукти

Тресчотка на въздух 1/2 TOPTUL

Тресчотка на въздух 1/2 TOPTUL

Тресчотка на въздух 1/2 102Nm TOPTUL..

125.00 лв.

Тресчотка на 1/4 Toptul 36зъба

Тресчотка на 1/4 Toptul 36зъба

Тресчотка на 1/4 Toptul Реверсивен тресчотъчен механизъм с 36 зъба; Матиран завършек; Дръжк..

21.01 лв.

Тресчотка на 3/4 Toptul 24 зъба

Тресчотка на 3/4 Toptul 24 зъба

Тресчотка на 3/4 Toptul 24зъба Реверсивен механизъм с 24 зъба; Бутон за бързо освобождаване на..

93.80 лв.