Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

ANAF1635 - Динамометричен ключ 70-350Nm на 1/2 Toptul за 179.00 лв.

Специализирани инструменти / Силомери / Динамометричен ключ 70-350Nm на 1/2 Toptul
ANAF1635 - Динамометричен ключ 70-350Nm на 1/2 Toptul за 179.00 лв.
Специализиран инструмент за завиване на болтове и гайки с точно определено усилие.Още информация
179.00 лв.
  • Наличност: 10
  • Марка: Toptul
  • Код: ANAF1635

ANAF1635 - Динамометричен ключ 70-350Nm на 1/2 Toptul за 179.00 лв.

Ключ динамометричен 1/2 70-350Nm. Toptul

глава на тресчотката изработена от хромванадиева и хроммолибденова стомана;

механизъм с бутане и дърпане за заключване на избраната стойност;

ергономична дръжка с добър захват;

точност 4%;

Динамометричният ключ представлява гаечен ключ с вграден динамометър – прибор за измерване на силата или даден момент на силата. Динамометърът се състои от силов блок и устройство за отчитане. В силовия блок се измерва усилието, което предизвиква деформация, стойностите му се изчисляват и се съобщават на устройството за отчитане. Според принципа си на действие динамометрите се разделят на механически, хидравлически и електронни инструменти. Възможно е един динамометър да съчетава в себе си два принципа на действие.

Динамометричният ключ представлява прецизен инструмент за затягане на резбови съединения с точно зададен момент. Инструментът има голямо приложение в строителството – използва се при проектирането на всякакви видове строителни конструкции и е част от професионален комплект с промишлено или строително оборудване. Като цяло динамометричният ключ се използва при всяко едно съединение, което има въртящ момент.

Ако ви е необходимо визуално да получавате информация относно стойностите на въртящия момент при конкретен технически елемент или съединение, то за вас ще е добре да използвате стрелкови динамометричен ключ. На циферблата на специализирания инструмент има 2 стрелки: първата от тях показва номиналната величина на въртящия момент, а втората фиксира максималната стойност на момента на затягане. Стрелковият динамометричен ключ се използва за затягане на съединения, при които се изисква максимална точност, например строителни конструкции.

При покупка трябва да се обърне внимание на някои параметри на инструмента. Наличието на тресчотка позволява по-удобното изпълнение на задачата, тъй като не се налага използването на допълнителни приставки към ключа. Предварително е необходимо да се знае за какви точно видове крепежни елементи ще се използва динамометричният ключ, за да се подбере точно съответстващият размер на инструмента.

Динамометричният ключ 1/2 70-350Nm. Toptul е оборудван с глава на тресчотката, изработена от хромванадиева и хроммолибденова стомана. Инструментът има механизъм с бутане и дърпане за заключване на избраната стойност, както и ергономична дръжка с добър захват. Точността на измерване при работа с динамометричния ключ е 4%.

Instrumenti.net предлага Динамометричен ключ 70-350Nm на 1/2 Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Силомери

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи