Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

SCAD1817 - Нож макетен Toptul за 6.18 лв.

Ръчни инструменти / Други / Нож макетен Toptul
SCAD1817 - Нож макетен Toptul за 6.18 лв.
Макетен нож Toptul SCAD1817Още информация
6.18 лв.
  • Наличност: 28
  • Марка: Toptul

SCAD1817 - Нож макетен Toptul за 6.18 лв.

Макетен нож Toptul.

Чупещо острие разделено на 8 сектора;

Висококачествена стомана на острието SK5 с високо съдържание на въглерод;

Водачи от неръждаема стомана за по-добра устойчивост и защита от корозия;

Размери на острието:18мм.X100мм. дебелина 0,5мм.;

Макетните ножове са малки компактни ножчета, които имат пластмасово или метално покритие и специална система, която разделя ножчето на няколко работни степени. Всеки един модел си има свой специфичен механизъм и предназначение на работа. Предназначението на макетните ножове основно е насочено към рязането на: хартия, фолио, картон, еластични изкуствени материали, гумени изделия, подови настилки, гипсокартон, фазер и други подобни материали. Съществуват ротационни ножчета или перфораторски ножчета, които имат определен ъгъл на рязане, могат да режат вълнообразно или да перфорират.

Този модел макетен нож е с марка „Toptul”. Макетните ножчета като него са удобни, компактни и лесни за боравене. Има чупещо острие за рязане, което е разделено на осем сектора. Острието е направено от висококачествена стомана SK5, която е с високо съдържание на въглерод. Водачите на този модел ръчен инструмент са направени от неръждаема стомана, която осигурява по-добра работна устойчивост и защита от корозия. Размерите на острието са 18х100 мм с дебелина от 0.5 мм.

Как точно се борави с макетен нож? Вземате макетния нож и чрез специализиран плъзгач нагласяте колкото работни сектора са Ви нужни. След това разрязвате с него внимателно материала, който искате. При изхабяването или счупуването на ножчетата, просто го отваряте и заменяте с друг, който е с точно осем секторни нива.

Вижте още ръчни инструменти.

Instrumenti.net предлага Нож макетен Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Други

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Тагове: нож , макетен , Toptul ,
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи