Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

CJBG1627 - Тресчотка 1/2 - TOPTUL за 30.00 лв.

Тресчотки / 1/2 / Тресчотка 1/2 - TOPTUL
CJBG1627 - Тресчотка 1/2 - TOPTUL за 30.00 лв.
Тресчотка за вложки на 1/2 ToptulОще информация
30.00 лв.
  • Наличност: 5
  • Марка: Toptul

CJBG1627 - Тресчотка 1/2 - TOPTUL за 30.00 лв.

Тресчотка 1/2 - TOPTUL

36 зъба

Дължина 270мм.

Механизъм за бързо освобождаване на вложките.

Изработена от хром-ванадиева стомана, с дръжка с добро сцепление за по-добър захват.

 

Тресчотките са инструменти, чието предназначение е качествено и бързо завиване и отвиване както на болтове, така и на гайки. Като вид ръчен инструмент тресчотката представлява гаечен ключ, благодарение на който има възможност за сглобяване на различни видове вложки, което позволява ротационно движение на инструмента без за целта да се налага изваждане или въртене на самия ключ. Тресчотките се използват, когато се налага работа с гаечни ключове; биват лесни за ползване инструменти дори и от непрофесионалисти. Съществуват различни видове тресчотки. Разликата се обуславя предимно от големината на гнездото, предназначена за монтиране на вложката. Размерите на този вид инструмент се определят в инчове, а не в сантиметри. Най-често срещаната форма на тресчотката е цилиндричната. Съществуват и такива видове, към които има конфигуриран бутон, който осигурява изключително лесно и бързо освобождаване на вложката.В зависимост от предназначението и вида, тресчотките още биват такива с чупеща се или с подвижна глава.

Мини тресчотките са също добра алтернатива по отношение на практичността. Някои модели могат да се използват като чукове, когато се налага, благодарение на масивната глава. Обикновените тресчотки нямат такова приложение. Главата на по-масивните модели, която може да се ползва вместо чук, е подсигурена с вложка, чиято функция е да предпазва повърхността от нараняване при работа.

Instrumenti.net предлага Тресчотка 1/2 - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория 1/2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи