Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

CHDI0809 - Мини тресчотка 1/4 toptul за 24.59 лв.

Тресчотки / 1/4 / Мини тресчотка 1/4 toptul
CHDI0809 - Мини тресчотка 1/4 toptul за 24.59 лв.
Тресчотка за гедоре на Toptul 1/4Още информация
24.59 лв.
  • Наличност: 21
  • Марка: Toptul

CHDI0809 - Мини тресчотка 1/4 toptul за 24.59 лв.

Тресчотка-36 зъба,

къса,полирана= 1/4

Тресчотките са ръчни инструменти, които са предназначени за бързо действие при завиване и развиване на болтове и гайки. Инструментът има дръжка и работно тяло на, което се поставя вложка. При завъртането на инструмента в едната посока той задвижва болта или гайката, а в другата посока връща назад и се движи свободно. Тресчотката притежава лостче, което регулира посоката на завиване и развиване. Тресчотките се различават по размер според квадрата, който използват. Те са предназначени за работа в труднодостъпни места като например при ремонт на автомобили. По отношение на работната глава тресчотките могат да бъдат с чупеща или фиксирана глава. Тресчотките се различават и по броя на работните зъбци.

ози модел мини тресчотка е с чупеща глава, което позволява на инструмента да достига тесни пространства безпроблемно. Води се мини, защото е с ¼ квадрат с механизъм за бързо отключване. Тресчотката е изработен от хром-ванадиева стомана с износоустойчив механизъм. Тресчотката има висококачествени работни зъбци, а дръжката е направена, така че да не се хлъзга по време на работа

Нужно е само да поставите нужната вложка към тресчотката и после с няколко бързи движения да отвиете главината на болта или гайката.

Вижте още ръчни инструменти.

Instrumenti.net предлага Мини тресчотка 1/4 toptul и други ръчни авто инструменти в категория 1/4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Тагове: тресчотка , гедоре , toptul ,
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи