Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

AAEB1515 - Ключ звездогаечен 15мм. Toptul за 6.18 лв.

Ключове / Звездогаечни / Ключ звездогаечен 15мм. Toptul
AAEB1515 - Ключ звездогаечен 15мм. Toptul за 6.18 лв.
Звездогаечен ключ 15мм.Още информация
6.18 лв.
  • Наличност: 15
  • Марка: Toptul

AAEB1515 - Ключ звездогаечен 15мм. Toptul за 6.18 лв.

Зведогаечен ключ 15мм.

Дължина: 199мм

Изработен от хромванадиева стомана;

Матиран завършек;

Звездогаечните ключове представляват ръчни инструменти, които са често използвани в практиката: при профилактика и ремонт на автомобили, мотори, велосипеди, спирачни системи, различни сглобяеми метални конструкции, хард дискове на компютри, касови апарати, потребителска електроника и горивно оборудване. Звездогаечните ключове започват да се произвеждат в края на 70-е години на миналия век.

При работа със звездогаечен ключ трябва да се вземе под внимание фактът, че при развиване или завиване на крепежен елемент звездогаечният ключ трябва да обхване детайла съвсем плътно. Ако инструментът се върти на празен ход, значи той е подбран неправилно спрямо крепежния елемент, който се манипулира посредством него. Необходимо е да се сдобиете със звездогаечен ключ с подходящ размер. Звездогаечният ключ трябва да прилегне плътно на болта, за да не се разруши главата на елемента при натиск.

Звездогаечният ключ 15мм. Toptul е с дължина 199мм. Той е изработен от хромванадиева стомана – здрав и устойчив на голямо силово въздействие материал. Звездогаечният ключ 15мм. Toptul има матиран завършек.

 

Instrumenti.net предлага Ключ звездогаечен 15мм. Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Звездогаечни

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи