Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

GAAE0302 - Клещи 3 бр. - TOPTUL за 73.92 лв.

Ръчни инструменти / Клещи / Клещи 3 бр. - TOPTUL
GAAE0302 - Клещи 3 бр. - TOPTUL за 73.92 лв.
Комплект клещи Toptul 3 части. Съдържа 6" резачки, комбинирани клещи 7", клещи удължени човки 8".Още информация
73.92 лв.
  • Наличност: 6
  • Марка: Toptul

GAAE0302 - Клещи 3 бр. - TOPTUL за 73.92 лв.

Клещи 3 бр. - TOPTUL съдържа:

Клещи - Резачки 6"- TOPTUL

Комбинирани клещи 7"- TOPTUL

Клещи - Удължени Човки 8"- TOPTUL

 

Клещите представляват ръчни инструменти, които се използват при нужда от захващане на даден предмет стабилно, рязане на някакъв метал, развиване на болтове и гайки или някакъв друг тип подобна работна дейност. Клещите са много елементарно и лесно създадени ръчни инструменти, които не са се променили с времето. Те представляват два лоста, които най-често се правят от метал и са съединени в опорна точка. Дръжките на клещите са обвити с пластмасово покритие, което ги прави по-лесни и удобни при употреба. Това допълнително оплътнение се слага също и като изолация от електрически ток при работа с проводници.

 

            Съществуват много видове клещи, които имат различно предназначение. Този комплект от три броя клещи на TOPTUL е пример за възможността да използвате различните типове в нужните за вас работни моменти. Този комплект съдържа следните клещи:

 

Ø      Клещи - Резачки 6"- TOPTUL – този модел клещи се използва при рязането на различни видове метал. Широчината на върха при тях е 6мм;

 

Ø      Комбинирани клещи 7"- TOPTUL – комбинираните клещи са добри за затягане и вътрешната част позволява рязане. Широчината на върха е 7мм;

 

Ø      Клещи - Удължени Човки 8"- TOPTUL – този вид клещи още се наричат „патешка човка” заради удължените си работни накрайници, които наподобяват човката на патица. Този модел е с 8 мм широчина на върха. Повърхността е гладка за захващане на различни материали.

 

Instrumenti.net предлага Клещи 3 бр. - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Клещи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи