Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

KAGA0204 - Пистолет за обдухване Toptul за 10.00 лв.

/ Пневматика / Пистолет  за обдухване Toptul
KAGA0204 - Пистолет за обдухване Toptul за 10.00 лв.
Пистолет за обдухване Toptul - KAGA0204 - Пневматика - Пистолет  за обдухване Toptul Нов, подобрен дизайн на клапана за по-бърза работа; Удароустойчиво тяло с вградена закачалка; Накрайник под ъгъл за труднодостъпни места' Месингов на крайник за вклОще информация
10.00 лв.
  • Наличност: 16
  • Марка: Toptul

KAGA0204 - Пистолет за обдухване Toptul за 10.00 лв.

Пистолет  за обдухване Toptul

Нов, подобрен дизайн на клапана за по-бърза работа;

Удароустойчиво тяло с вградена закачалка;

Накрайник под ъгъл за труднодостъпни места'

Месингов на крайник за включване към компресора;

Пистолетите за обдухване са неизменен набор от инструментариума на всеки уважаващ себе си майстор. Те работят с въздух, като самия процес на работа с инструмента се осъществява след като бъде включен към компресор. В дървообработването се използват пистолети за обдухване, когато е нужно да бъдат премахнати дървените шпилки останали по повърхността на профилите, които се обработват. Пистолет за обдухване може да се използва след като финно се лакира дадено дърво, което ще послужи за украса или нещо друго. Ръчният инструмент намира още предназначение при работа с всякакви видове машини след, които остават доста прахови и малки частици. С пистолета се изчиства не само работното място, но и повърхността на обработвания материал.

Toptul ни предлага пистолет с по-удобен и приятен за окото дизайн. Тялото на инструмента е удароустойчиво с вградена закачалка. Има накрайник и за работа при труднодостъпни места. Накрайникът за включване към компресора е направен от месинг. 

Instrumenti.net предлага Пистолет за обдухване Toptul и други ръчни авто инструменти в категория Пневматика

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи