KKAI2410 - BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели за 60.50 лв.

  • 60.50 лв.

KKAI2410 - BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели за 60.50 лв.

BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели
на български език.

Разработките на „Бош" в сферата на дизеловите двигатели - като например системата комьн рейл и помпа-дюза системите за горивно впръскване под високо налягане - са един от фактори за бума на дизеловите автомобили в света през последните петнадесет години. Тези системи правят дизеловия двигател по-икономичен, по-мощен, по-тих  и с по-ниски емисии изгорели газове. Системи за управление на дизелови двигатели съдържа информация за системите за впръскване на дизелово гориво и дава пояснение върху електронните системи за управление на двигателите използващи дизел. Голямо значение е отдадено върху системите за управление на отработените газове и за минимизиране на вредните емисии (например филтри за твърди частици и катализатори). Изобразени са множество подробни чертежи и илюстрации.

Вътре можете да намерите:
История на дизеловия двигател - Основни принципи на дизеловия двигател и впръскване на дизеловото гориво - Система за управление пълненото на цилиндъра - Дизелови системи за впръскване на гориво: редови гориво-нагнетателни помпи, разпределителни гориво-нагнетателни помпи, индивидуални гориво-нагнетателни помпи, система с индивидуални помпи (UPS), система помпа-дюза (UIS), комън рейл - Дизелова електронна система за управление (EDC) - Емисии отработени газове: законодателство за контрол на вредните емисии - Датчици - Диагностика на повреди, самодиагностика по време на работа (бордова диагностика).

Тази книга е създадена специално за да допълни уменията и знанията на:
• Сервизни специалисти, които водят теоретични и практически курсове за обучение
• Механици и специалисти, които работят в сервизи
• Преподаватели в специализирани технически училища
• Преподаватели и студенти в технически университети

„Бош" е най-големият доставчик на резервни части и оборудване за автомобилите по света. Разработките Иновациите на "Бош" са допринасяли и продължават да допринасят за развиване на автомобилната индустрия. Доказателство за ключовата технологична роля на компанията са и подадените патенти в сферата на автомобилостроенето, които са най-много в Германия, Европейското патентно ведомство и САЩ.

BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели и други ръчни авто инструмени в категория Техническа литература

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош 

Свързани продукти

Autodata версия 3.46

Autodata версия 3.46

Това е най-използваният софтуер за автомобилна техническа информация. Цената е за ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ..

1,302.00 лв.

Автомобилни климатични системи

Автомобилни климатични системи

Тази книга дава възможност да се разберат основните принципи на автомобилните климатични инсталации...

26.40 лв.