Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

PS1000 - Точило диамантено за 15.40 лв.

Ръчни инструменти / Други / Точило диамантено
PS1000 - Точило диамантено за 15.40 лв.
Инструмент за заточване на различни видове ножове и рибарски кукички.Още информация
15.40 лв.

PS1000 - Точило диамантено за 15.40 лв.

Точило диамантено

Диамантено покритие за заточване на различни типове ножове;

Дизайн изтегляне на точилото удобен за къмпинг и риболов;

Канал за заточване на рибарски кукички;

 

Точилата са ръчни инструменти, които са предназначени да заточват основно ножове и други подобни кухненски пособия, които са изработени от съответния вид метал. Съществуват точила, които са със специфично диамантено покритие, което служи за перфектно заточване на ножове, ножици, рибарски кукички и други. Диамантеното покритие, което е разположено по цялата метална основа на точилото е направено по металургичен път от изкуствен диамант, защото диамантът притежава висока твърдост и устойчивост от корозия. Диамантът има висока химична и физична устойчивост, която го предпазва от киселини и основи и по този начин не се износва. Затова точилата имат диамантено покритие от изкуствени диаманти за да могат да заточват останалите остриета без да се износват.

Този модел е идеален за заточване най-вече на ножове, ножици и всякакъв подобен тип приспособления, които се износват и затъпяват с времето. Дизайнът на самото точилото е превъзходен, което го правилен идеален за носене при къмпинг или риболов. Имате възможност да наточите своя нож за секунди и да е остър като бръснач. Точилото има специален канал, който е удобен за заточването на рибарски кукички.

Как точно се процедира с точилото? Вземате диамантеното точило и започвате да заточвате с нормални движения вътрешната част на острието на ножа или каквото заточвате за момента. Лека полека увеличавате скоростта на заточване, докато не постигнете нужния резултат.

Instrumenti.net предлага Точило диамантено и други ръчни авто инструменти в категория Други

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи
Комплект за фиксиране на Mercedes M642
Ново
Ние предлагаме специализирани инструменти за фиксиране на Mercedes 642, които са идеални за захващане на разпределителни валове M642 с 24-клапанен 3-л..
78.00 лв.
Купи
Инчови ключове с тресчотка звезда-звезда 4бр.
Ново
Висококачественият механизъм на тресчотката позволява на ключовете да осигури висок въртящ момент. Комплектът съдържа следните размери: 7/32 x 1/4 - д..
158.00 лв.
Купи
Тестер за газове в охладителната система Тестер за газове в охладителната система
Ново
Детекторът за изгорели газове в охладителната система предлага бърз и ефективен начин за тестване на двигателя. Този лесен за използване инструме..
60.00 лв.
Купи
Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи Пневматичен вибриращ чук за изваждане на дюзи
Ново
Професионален комплект инструменти за издърпване на инжектори с въздушни вибрации, специално проектиран да използва комбинирани вибрации и пневматична..
260.00 лв.
Купи