PS1000 - Точило диамантено за 15.40 лв.

  • Ръчни инструменти / Други / Точило диамантено
  • 15.40 лв.

PS1000 - Точило диамантено за 15.40 лв.

Точило диамантено

Диамантено покритие за заточване на различни типове ножове;

Дизайн изтегляне на точилото удобен за къмпинг и риболов;

Канал за заточване на рибарски кукички;

 

Точилата са ръчни инструменти, които са предназначени да заточват основно ножове и други подобни кухненски пособия, които са изработени от съответния вид метал. Съществуват точила, които са със специфично диамантено покритие, което служи за перфектно заточване на ножове, ножици, рибарски кукички и други. Диамантеното покритие, което е разположено по цялата метална основа на точилото е направено по металургичен път от изкуствен диамант, защото диамантът притежава висока твърдост и устойчивост от корозия. Диамантът има висока химична и физична устойчивост, която го предпазва от киселини и основи и по този начин не се износва. Затова точилата имат диамантено покритие от изкуствени диаманти за да могат да заточват останалите остриета без да се износват.

Този модел е идеален за заточване най-вече на ножове, ножици и всякакъв подобен тип приспособления, които се износват и затъпяват с времето. Дизайнът на самото точилото е превъзходен, което го правилен идеален за носене при къмпинг или риболов. Имате възможност да наточите своя нож за секунди и да е остър като бръснач. Точилото има специален канал, който е удобен за заточването на рибарски кукички.

Как точно се процедира с точилото? Вземате диамантеното точило и започвате да заточвате с нормални движения вътрешната част на острието на ножа или каквото заточвате за момента. Лека полека увеличавате скоростта на заточване, докато не постигнете нужния резултат.

Точило диамантено и други ръчни авто инструмени в категория Други

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош