GAAE0604 - Комплект отвертки прави и Pozidriv 6части Toptul за 32.63 лв.

  • Отвертки / Комплекти отвертки / Комплект отвертки прави и Pozidriv 6части Toptul
  • 32.63 лв.

GAAE0604 - Комплект отвертки прави и Pozidriv 6части Toptul за 32.63 лв.

Комплект отвертки Toptul 6 части.

Съдържание:

Отвертки прави:3x75,4x100,5,5x100, 6,5x150;

Отвертки Pozidriv:PZ!x80,PZ2x100;

Усилен магнитен връх;

Дръжка от полипропилен за по-добър захват;


Организирани в удобна кутия за инструментален шкаф или количка.

 

Отвертките са ръчни инструменти, които най-често се използват за завинтване и отвинтване на винтове. Отвертката се състои от три части: дръжка, метално тяло и работен накрайник. Всяка една дръжка може да бъде изработена от метал, дърво или пластмаса. Много често се поставя допълнително гумнирано покритие, което прави отвертката по-стабилна във Вашите ръце по време на работа. Металното тяло се прави от хром-ванадиева стомана и по този начин те са по-издръжливи по време на работно натоварване. В много от случаите се добавя допълнителен слой на металното тяло, защото по този начин се износва по-трудно.

 

            Формата на всяка една отвертка е от голямо значение, заради нуждата от добро сцепление с Вашата ръка по време на работа. Най-често срещаните форми са: квадратна, овална или шестоъгълна.

 

            В този комплект на TOPTUL ще откриете 6 отвертки – 3 са прави и 3 са pozidriv. Правите отвертки са тези, които най-често се срещат в ежедневието, те имат обикновен дизайн и са плоски. Pozidriv отвертките се наричат още несамотласкащи се отвертки. Те се използват в случаи, когато винтовете имат по-големи работни глави и има нужда от правилно работно сечение. Размерите на отвертките са следните: 3x75,4x100,5,5x100, 6,5x150 мм и PZ 1x80,PZ 2x100 мм. Съотношението на размерите е дебелината на работната глава и дължината на работното тяло в милиметри.

Комплект отвертки прави и Pozidriv 6части Toptul и други ръчни авто инструмени в категория Комплекти отвертки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош