Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

ACМ300-ROB - Автоматична станция за климатици - Robinair за 3,848.90 лв.

Специализирани инструменти / Автоклиматици / Автоматична станция за климатици - Robinair
Изчерпан
ACМ300-ROB - Автоматична станция за климатици - Robinair за 3,848.90 лв.
станция за зареждане на автоклиматициОще информация
3,848.90 лв.
  • Наличност: Изчерпан

ACМ300-ROB - Автоматична станция за климатици - Robinair за 3,848.90 лв.

Това е перфектната автоматична станция за презареждане, източване и  рециклиране на фреон R134a. Станцията предлага безотказно функциониране и осигурява бързото и ефективно отстраняване на влагата от  климатична система. Машината разполага с интуитивно работно меню.

Функции:

• Автоматично източване

• Автоматично рециклиране на фреон

• Автоматично отстраняване на отработеното масло от системата

• Възможност за настройка на времето за вакуумиране

• Автоматичен тест на климатичната ви система

• Автоматично зареждане

• Интервал за обслужване (филтър дехидратор, масло на вакуум помпата) с възможност за настройка

• Възможност за използване на различни езици • Възможност за добавяне на база данни и съхранение

Технически данни:

Двустъпална Вакуум помпа  - 70 л / мин

Капацитет на вградената бутилката - 8 кг

Капацитет на съда за масло - 2 х 250 мл

Филтър-дехидратор - 300 куб.см.

Компресор - 1/4 к.с , 9 куб.см

 

Ако имате автомобил с климатик, нямате представа колко услия отнема с обикновени инструменти да се отстрани старият фреон в него и да се зареди с нов. Но това вече е в миналото, защото с тази автоматична станция можете много по-лесно, бързо и безпроблемнно да смените фреона в охладителната система на климатика в колата.

Но това не е всичко, което може да ви предложи тази система. Тя е толкова добре направена, че може да свърши цялата работа вместо вас. Рециклира фреона, източва го, отстранява отработеното масло и дори тества климатичната ви система за безпогрешното охлаждане или затопляне вътре в автомобила. Никога зареждането на климатик не е било толкова лесно. С всички възможни функции, които предлага, можете да закачите системата и да я оставите да си свърши работата безупречно, като има вграден таймер за различните процедури, а през това време вие можете да се занимавате с ремонта по другите автомобили в гаража.

Системата е толкова лесна за използване, че може да се добавят и допълнителни чужди езици. Това я превръща в перфектна автономна машина.

Instrumenti.net предлага Автоматична станция за климатици - Robinair и други ръчни авто инструменти в категория Автоклиматици

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Ключ за маслен филтър с верига 30-160мм Toptul
Ново
Ключ за маслен филтър с верига Toptul Тяло и верига изработени от висококачествена стомана; Заключващият механизъм работи и в двете посоки;..
27.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 120-180мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 8ммШирочина на куката 15ммДължина на ключа: 465мм...
90.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 80-120мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 6ммШирочина на куката 13ммДължина на ключа: 345мм...
67.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 50-80mm
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 50мм-80мм.Изработен от хром ванадий.Дълбочина на куката 4.5ммШирочина на куката 12ммДължина на ключа: 285мм...
48.00 лв.
Купи
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи