Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с това.

T4323 - Клещи за пинове на верига Rivertools за 46.20 лв.

Ръчни инструменти / Клещи / Клещи за пинове на верига Rivertools
Ръчни инструменти / Клещи / Клещи за пинове на верига Rivertools
Ръчни инструменти / Клещи / Клещи за пинове на верига Rivertools
Ръчни инструменти / Клещи / Клещи за пинове на верига Rivertools
T4323 - Клещи за пинове на верига Rivertools за 46.20 лв.
клещи за веригиОще информация
46.20 лв.

T4323 - Клещи за пинове на верига Rivertools за 46.20 лв.

Клещи за пинове на верига Rivertools

Подходящи за  отстраняване на щифта на веригите и монтаж .

Прекъсване и заключване на веригата без да се уврежда.

Клещите са ръчни инструменти, които се използват за захващане, рязане и развиване на различни работни материали. Инструментът представлява два лоста, които са съединени в обща точка за по-голяма стабилност и захват по време на работа. Клещите са изобретение, което съществува от много дълги години и не е претърпяло сериозна метаморфоза. Клещите най-често се изработват от метал, а дръжките им от мека пластмаса, която спомага за по-добрия захват и изолация от електрически ток. Съществуват различни видове клещи, според това за какво точно ще се използват, дали за захващане, дали за рязане на тънки метали или някакво друго работно действие. 

 Съществуват модели клещи, които са специализирани за определени работни дейности. Моделът за пинове на верига е точно такъв, той е предназначен за отстраняване на щифта на веригите и съответно после при монтаж. Клещите прекъсват и заключват веригата без да я увреждат. Имат удобна дръжка, която позволява стабилен захват по време на работа. Специалното при този модел клещи са краищата на двата лоста, които имат специфична формата, която позволява отстраняването и монтажа на щифта при веригите да става бързо и лесно, без да се наранят зъбите на веригата. Инструментът е задължителна част от инструментариума при велосипедистите. Задължително трябва всеки един да има малка чанта с инструменти, при каране на по-дълги разстояния. Те ще Ви помогнат да отстраните всеки проблем.

Instrumenti.net предлага Клещи за пинове на верига Rivertools и други ръчни авто инструменти в категория Клещи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Ключ за маслен филтър с верига 30-160мм Toptul
Ново
Ключ за маслен филтър с верига Toptul Тяло и верига изработени от висококачествена стомана; Заключващият механизъм работи и в двете посоки;..
27.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 120-180мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 8ммШирочина на куката 15ммДължина на ключа: 465мм...
90.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 80-120мм
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 80-120ммИзработен от хром ванадий. Дълбочина на куката 6ммШирочина на куката 13ммДължина на ключа: 345мм...
67.00 лв.
Купи
Раздвижен секторен ключ 50-80mm
Ново
Регулируем секторен ключ с обхват 50мм-80мм.Изработен от хром ванадий.Дълбочина на куката 4.5ммШирочина на куката 12ммДължина на ключа: 285мм...
48.00 лв.
Купи
Комплект вложки E-TORX 8 бр.
Ново
Повишете нивото на професионализъм във вашия автосервиз с нашия професионален комплект накрайници E-Torx. Тези вложки са подходящи за широк спект..
18.00 лв.
Купи
Ключ за пробки на VAG Ключ за пробки на VAG
Ново
Специализирания ключ за пробки на VAG групата от TOPTUL, въвеждате нов стандарт в обслужването на автомобили. Проектиран специално за демонтаж и монта..
11.00 лв.
Купи
Накрайник Т70 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т70 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.80 лв.
Купи
Накрайник на 1/2 Т27 Toptul
Ново
накрайник Т27 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана;за работа с гедоре на 1/2;дължина 55мм...
5.25 лв.
Купи
Накрайник Т60 на вложка 1/2 Toptul
Ново
Накрайник на вложка Т60 на 1/2 Toptul изработен от хромванадиева стомана; за работа с гедоре с квадрат  на 1/2; дължина 55мм.;..
6.30 лв.
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla Model 3, S, Y и X
Ново
Защитете батерията на Tesla с комплект от 4 гумени подложки. Тези подложки са идеални за Tesla Model 3, S, Y & X и предотвратете повреда по време ..
24.00 лв.
Купи