Kia/Hyundai

Инструмент  за демонтаж на помпа високо налягане Hyundai/Kia CRDI

Инструмент за демонтаж на помпа високо налягане Hyundai/Kia CRDI

Инструмент за демонтаж на помпата за високо налягане при дизелови автомобили - Hyundai и Kia 2.0 и 2..

39.00 лв.

К-кт за демонтаж на помпа високо налягане Huyndai/KIA

К-кт за демонтаж на помпа високо налягане Huyndai/KIA

Специализиран инструмент за демонтаж на зъбното колело на попма за високо налягане при Huyndai и KIA..

128.00 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)